Delivery: All EU countries
BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM VIRS 50 EUR

Jauna matu kopšanas līdzekļu sērija Lador Wonder — apskats

Jauna matu kopšanas līdzekļu sērija Lador Wonder — apskats

Pagājušajā gadā popularitāti atguva matu krāsošana dažādos toņos. Visu vecumu sievietes cenšas pelēko ikdienu padarīt krāsaināku, krāsojot matus visos varavīksnes toņos: no fluorescējoša dzeltenā, zaļā un rozā toņa līdz mierīgākiem violetiem un sirmiem toņiem. Bet kādā veidā tik krasas pārmaiņas ietekmē pašus matus?

Bieža matu krāsošana un balināšana, cietais ūdens, sausais gaiss, žāvēšana ar fēnu un matu taisnošana, tas viss nelabvēlīgi ietekmē Jūsu matus. Ja tie netiek pienācīgi kopti, mati sāk šķelties, izskatās sausi un nedzīvīgi. Bet mēs taču to nevēlamies pieļaut, vai ne? 

Mūsu apskata galvenie varoņi ir četri matu kopšanas un atjaunošanas produkti no jaunās zīmola Lador Wonder sērijas:

  • eļļa Lador Wonder Hair Oil;
  • līdzeklis matu apjomam un nogludināšanai Lador Wonder Tear;
  • izsmidzināms līdzeklis matu atjaunošanai Lador Wonder Pic Clinic Water;
  • ātras iedarbības balzams Lador Wonder Balm.

Mēs paši izmēģinājām visus četrus produktus, izpētījām to sastāvdaļas un steidzamies dalīties ar saviem iespaidiem. Uzreiz gan jāsaka, ka mūsu iespaidi bija ļoti pozitīvi.


Daudzi jau ir pazīstami ar zīmolu Lador tā lieliskā matu fillera dēļ. Zīmola moto vēsta: dabīgs sastāvs un nekādas ķīmijas. Lador kosmētikas sastāvdaļu sarakstā Jūs neatradīsiet parabēnus, mākslīgas smaržvielas un citas vielas ar spēcīgu ķīmisku iedarbību. Pateicoties uzņēmuma tehnologu izstrādātajiem jaunumiem, daudzas sievietes visā pasaulē ir uzzinājušas, ka matu kopšana mājas apstākļos var būt efektīva un videi draudzīga.

Eļļa matiem Lador Wonder Hair Oil: apskats

Lador Wonder Hair Oil

Iepakojums un tekstūra
Produktu līnijas Lador iepakojums patīkami priecē. Katras kastītes, tūbiņas un pudelītes iepakojums ir veidots labākajās profesionālās kosmētikas tradīcijās, kas sniedz estētisku baudījumu un rada cieņpilnu attieksmi pret pašu kosmētiku. Matu eļļa nav izņēmums. Caurspīdīgā pudelīte ir iepakota zilganbaltā kastītē ar caurspīdīgu plastikāta lodziņu. Šādu pudelīti nav kauns novietot uz vannasistabas plauktiņa, un arī lietošanā tā ir ērta, jo pudelīte ir aptīkota ar ērtu pipeti, kas ļauj viegli nomērīt nepieciešamo eļļas daudzumu.  Tilpums: 100 ml. Pēc konsistences eļļa nav ne bieza, ne šķidra, bet gan vidēji bieza. Tā ir caurspīdīga, kas drīzāk atgādina šķidru želeju, nevis eļļu.

Sastāvs
Līdzekļa sastāvā ietilpst septiņas dabīgas eļļas: avokado, argāna, marulas, moringa, kamēlijas, makadāmijas, saulespuķu eļļas.

Ko sola ražotājs?
Matu eļļa Lador Wonder Hair Oil bagātina matus ar vērtīgiem vitamīniem un mikroelementiem, lieliski mitrina matus, mīkstina un izlīdzina. Ja Jūsu matu cirtas ir zaudējušas mirdzumu un dzīvīgu spēku, matu gali šķeļas vai saveļas pēc daudzajām krāsošanas reizēm un termiskas ieveidošanas, pamēģiniet iekļaut šo līdzekli matu ikdienas kopšanā. Regulāra šīs eļļas lietošana pārvērtīs Jūsu matus, padarot tos neticami mīkstus, gludus un zīdainus.

Ko iegūstam patiesībā?
Neskatoties uz to, ka līdzeklis tiek dēvēts par eļļu un tas sastāv no daudzām eļļām, tas nemaz nepadara matus taukainus. Gariem matiem būs nepieciešami vien pāris pilieni. Tā labi izlīdzinās, uz matiem gandrīz nav jūtama. Pēc matu žāvēšanas ar fēnu tie kļūst gaisīgi, paklausīgi, mīksti, mirdzoši un ļoti patīkami taustei. Zinot zīmola Lador līdzekļu kvalitāti un efektivitāti, ļoti iespējams, ka, lietojot šo eļļu ilgstoši, mati tādi varētu būt katru dienu.

Balzams matu apjomam un gludumam Lador Wonder Tear: apskats

Lador Wonder Tear

Iepakojums un tekstūra
Plastmasas pudelīte intensīvi zilā krāsā ir iepakota stilīgā un vienkāršā kastītē, kā arī tā ir aprīkota ar dozatoru, kas palīdz paņemt tieši nepieciešamo balzama daudzumu. Izspiest par daudz balzama nebūs tik vienkārši. Tas ir līdzīgs diezgan šķidram, caurspīdīgam šampūnam, taču labi izlīdzinās pa matiem un viegli iesūcas.

Sastāvs
Galvenās aktīvās sastāvdaļas: zīda proteīni, keramīdi, divdesmit dažādas aminoskābes.

Ko sola ražotājs?
Balzams Lador Wonder Tear iedarbojas trijos veidos un nieka 50 sekundēs tas: intensīvi mitrina, padara matus spēcīgus un kuplus. Zīda proteīni izveido ap katru matu dabīgu aizsargkārtiņu, kas saglabā mitrumu matā un padara matus gludus un mīkstus. Aminoskābes iekļūst dziļi bojātajās mata daļās, atgriežot tam spēku un izturību. Pēc balzama lietošanas mati atgūst apjomu un spīdumu, gluži kā pēc skaistumkopšanas salona apmeklējuma. Tas nepadara matus smagnējus, neatstāj “lipīguma” sajūtu.

Ko iegūstam patiesībā?
Līdzeklis ir ekonomisks lietošanā: vien pāris dozatora nospiešanas reizes sniegs pietiekoši daudz balzama matiem garumā līdz lāpstiņām. Tāpēc neuztraucieties par nelielo līdzekļa apjomu (250 ml), jo tā pietiks ilgam laikam.

Jau balzama noskalošanas laikā ir jūtama kvalitatīva matu mitrināšana, gluži kā pēc skaistumkopšanas salona apmeklējuma. Pēc izžūšanas mati izskatās mirdzoši un dzīvīgi, matu sakārtojums kļūst dabiski kupls.

Izsmidzināms līdzeklis matu atjaunošanai Lador Wonder Pic Clinic Water: apskats

Lador Wonder Pic Clinic Water

Iepakojums un tekstūra
Pudelīte ir veidota no kvalitatīvas plastmasas zilganzaļā krāsā un ir iepakota stilīgā kastītē. Līdzeklis ir ērti turams rokā, un tam ir ērts izsmidzināšanas mehānisms ar ļoti smalku izsmidzināšanas strūklu, līdzīgi kā termālajam ūdenim. Pateicoties tam šis līdzeklis būs ekonomisks izmantošanā. Apjoms: 100 ml.

Sastāvs
Galvenās aktīvās sastāvdaļas: smiltsērkšķu ekstrakts, hidrolizēts zīds, lavandas, rozmarīna, kumelītes un piparmētras ekstrakts.

Ko sola ražotājs?
Izsmidzināmais līdzeklis matu atjaunošanai Lador Wonder Pic Clinic Water ir daudzfunkcionāls, profesionāls matu kopšanas līdzeklis. Pateicoties tā zemajam pH līmenim (4,9), izsmidzināmais līdzeklis labvēlīgi iedarbojas uz matiem, padarot tos mitrinātus, zīdainus un mirdzošus, vienlaikus aizsargājot un stiprinot tos. Tas būs piemērots gadījumos, ja mati tiek bieži krāsoti, žāvēti ar fēnu vai ieveidoti ar matu taisnotāju. Līdzekli var lietot profilaksei pirms un pēc matu krāsošanas, ieveidošanas vai ķīmiskas ieveidošanas. Dabīgās sastāvdaļas atjauno katru matu no saknēm līdz pat galiņam. Izsmidzināmais līdzeklis nepadara matus smagnējus, pēc tā lietošanas nav sajūta, ka mati būtu pieplakuši ādai. Tas atjauno matu cirtas, padara matus maigus, mīkstus un skaisti mirdzošus.

Ko iegūstam patiesībā?
Izsmidzināmais līdzeklis patiešām nepadara matus smagnējus un tam nav “taukainu matu” efekta. Tieši pretēji, pēc tā lietošanas mati kļūst viegli, mīksti, viegli ķemmējami. Galvenais ir nepārspīlēt ar tā daudzumu.

Līdzeklim ir patīkams, neuzkrītošs aromāts, kas pilnībā pazūd pēc tā uzsūkšanās (pēc 2-3 minūtēm). Tāpat kā citiem līdzīgiem produktiem, šā līdzekļa iedarbība ir ilgstoša. Tas nozīmē, ka, lietojot to regulāri, rezultāts būs pamanāms pēc kāda laika.

Ātras iedarbības matu balzams Lador Wonder Balm: apskats

Lador Wonder Balm

Iepakojums un tekstūra
Ātras iedarbības balzams ir iepakots kvalitatīvā 200 ml plastmasas pudelītē. Līdzekļa konsistence ir patīkama: tas nav ne pārāk šķidrs, ne pārāk biezs. Balzama krāsa, konsistence un smarža atgādina šī paša zīmola filleri, kad tas jau ir sajaukts ar ūdeni.

Sastāvs
Līdzeklis satur zīda proteīnus un divdesmit dažādas aminoskābes.

Ko sola ražotājs?
Ar jauno ātras iedarbības balzamu Lador Wonder Balm Jūsu mati pārvērtīsies līdz nepazīšanai! Zīda proteīni nieka 50 sekundēs iesūcas matos, stiprinot un padarot matus elastīgākus. Līdzeklis nekavējoties mitrina matus visā to garumā, padara tos veselīgi mirdzošus un starojošus. Ātras iedarbības balzamu var lietot gan kā parastu kondicionieri, gan kā matu masku, ļaujot tam iedarboties 10-20 minūšu garumā.

Ko iegūstam patiesībā?
Ātras iedarbības balzama efektu var pielīdzināt zīmola Lador slavenajam fillerim. Pat balzama konsistence un smarža līdzinās ar ūdeni atjauktam fillerim, un tas nav ne ar ko papildus jāsajauc. Mati kļūst gludāki un patīkamāki pieskārienam. Liekas, ka mati kļuvuši biezāki. Tie kļūst mitrināti, viegli ķemmējami, iegūst veselīgu mirdzumu.

Mūsu secinājums — iesakām pamēģināt to līdzekli, kurš Jums ir iepaticies, un sniegt savu atsauksmi.

Esiet neatvairāma!

Add A Coupon

Mida te otsite?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib