Delivery: All EU countries
BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM VIRS 50 EUR

Keramīdi — kas tie tādi un kāpēc ir nepieciešami mūsu ādai?

Keramīdi — kas tie tādi un kāpēc ir nepieciešami mūsu ādai?

Keramīdi - kas tie tādi un kāpēc ir vajadzīgi mūsu ādai? 


Jūs droši vien ne reizi vien reklāmās esat dzirdējuši par šo sastāvdaļu, un esat lietojuši matu vai sejas kopšanas līdzekļus ar keramīdiem. Tomēr ne visi zina, kas šī ir par sastāvdaļu un kāpēc tā ir ieguvusi tādu popularitāti. To mēs tagad noskaidrosim.


Keramīdi, jeb kā tos citādi dēvē - ceramīdi 


Tie ir vieni no tauku veidiem (lipīdi), no kuriem pamatā ir veidots epidermas hidrolipīdu slānis. Dabīgie tauki pasargā ādu no atūdeņošanās un pāragras novecošanās. Viens no galvenajiem keramīdu uzdevumiem ir būvēt, tie aizpilda starp šūnām esošās vietas. Kad ādai trūkst taukvielu, tiek izjaukta dabiskā ādas aizsargbarjera, kas var novest pie nepatīkamām sekām: sausuma, ādas atūdeņošanās un kairinājuma. Keramīdi kosmētikas līdzekļos ir sastopami diezgan bieži. Tie nonāk epidermas hidrolipīdu slānī, aizpilda tukšās vietas un atjauno dabīgo ādas aizsargbarjeru. 


Kādai sejas ādai keramīdi ir piemēroti?


Keramīdi — tie ir dabīgi organisma “ķieģelīši”, kas atjauno epidermas dabīgo struktūru, tieši tādēļ keramīdi ir piemēroti jebkura tipa ādai, pat īpaši jutīgai ādai. Līdzekļus ar keramīdiem drīkst lietot uz ādas ap acīm, ja vien līdzekļa sastāvā neietilpst mākslīgas smaržvielas vai citas sastāvdaļas, kas var kairināt jutīgo ādu ap acīm. 


Keramīdi ādai: kad tos lietot?


Uz ādas lietojami keramīdi noderēs jebkurā situācijā, taču dažos gadījumos tie ir īpaši ieteicami:Jutīga āda. To raksturo vājas aizsargspējas

  • Sausa un nobriedusi āda. Tieši šāda veida āda izceļas ar lipīdu trūkumu tajā
  • Problemātiska āda. Ja izmantojat spirtu saturošus un agresīvas iedarbības produktus, kas sausina ādu un bojā tās aizsargbarjeru
  • Pēc procedūrām skaistumkopšanas salonos. Keramīdi veicina ātru ādas atjaunošanos

Labākie ādas kopšanas līdzekļi ar keramīdiem


Cosrx Balancium Comfort Ceramide Cream

Keramīdi un pantenols atbild par hidrolipīdu slāņa saglabāšanu, veicina epidermas atjaunošanos un aizsargfunkciju saglabāšanos.  Izvilkumu no Gotu kolas lapām raksturo īpaša spēja nostiprināt asinsvadiņus, tas mazina iekaisuma procesus, dziedē ādu un mazina ādas jutīgumu. Saulespuķu eļļa padara ādu gludu un mīkstu. Neskatoties uz krēmu biezo tekstūru, tie labi iesūcas un ir piemēroti jutīgai, sausai un atūdeņotai ādai tās barošanai un atjaunošanai.

 

Vietnē YOKO.LV ir pieejama bezmaksas preču piegāde pasūtījumiem virs €40

Add A Coupon

Mida te otsite?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib