Delivery: All EU countries
BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM VIRS 50 EUR

Āda bez aknes : pārskats sērijas 30 Days Miracle no Some By Mi

Āda bez aknes : pārskats sērijas 30 Days Miracle no Some By Mi

Šodien vēlamies iepazīstināt jūs ar šo kosmētisko brīnumu. Sērija 30 Days Miracle no korejas zīmola Some By Mi spēj pārvērst jūsu ādu tikai par trīsdesmit dienām. Un tas viss pateicoties maģiskajam sastāvam, kurā ietilpa: trīs veidu skābes, organiskās eļļas, divdesmit dažādu augu ekstrakti, tējas koks, hialuronskābe un niacinamīds. Jau iespaidīgi? Katrs Some By Mi produkts ir izstrādāts tā, lai efektīvi risinātu visbiežāk sastopamās ādas problēmas un plankumus. No mūsu raksta jūs uzzināsiet, kā šī kosmētika ir noderīga ādai, kas tai ir piemērota un kā ar to sasniegt maksimālu rezultātu.

Komplekts sastāv no 4 produktiem, kas ikdienā lietojot tos dos visvairāk, visaptverošu atveseļojošu efektu: ziepes sejai Cleansing Bar, attīrošs toneris Miracle Toner 30 Day, serums, 30 Days Miracle Serum un krēms 30 Days Miracle Cream. Lai sasniegtu maksimālo pārvērtību ādai, ir nepieciešams izmantot visu līniju mēneša laikā. Piekritīsiet, četri līdzekļi, tas nav daudz!?

Kas ir noderīgs ādai šī sērija?

  • Saudzīgi noņem atmirušās ādas daļiņas un atjauno ādas šūnas
  • ikvidē dziļus netīrumus, cīnās ar melniem punktiem un sašaurina poras
  • Uzlabo tauku dziedzeru darbību, pateicoties kam āda izskatās daudz matēts, gludu un samtainu
  • Izgaismo hiperpigmentāciju un pēcpūtītes, noņem apsārtumu un kairinājumu
  • Cīnās ar aknes, melnajiem punktiem, komedoniem un atkārtotiem izsitumiem

Kas ir iekļauts?

Kādu līdzekļu dēļ ir tik spēcīga dziedinoša iedarbība? Protams, pateicoties unikālajiem sertificētajiem komponentiem sastāvā.

Sastāvā esošās aktīvās sastāvdaļas:

  • Trīs veidu skābes: (1) AHA - augļskābes no citrona, apelsīna un ābola; (2) BHA – salicilskābe no vītola mizas; (3) PHA – laktobionskābe. Šīs skābes ir vismaigākās. Tie maigi noloba vecās ādas daļiņas, rūpīgi izvada dziļos netīrumus no porām, mazina kairinājumu un iekaisumu.
  • Organiskā argana eļļa, olīveļļa, zaļās tējas sēklu eļļa (ECOCERT sertificēts). Baro, aizsargā un atjauno, izlīdzina grumbas, uzlabo ādas gludumu un elastību.
  • Divdesmit veidu dabīgie augu ekstrakti. Tie noņem iekaisumus un dziedē brūces, nomierina, ārstē aknes, melnus punktus un citus izsitumus, izlīdzina ādas krāsu, stiprina asinsvadus un ādas imunitāti.
  • Tējas koka eļļa. Dabisks antiseptisks līdzeklis, cīnās ar pinnēm, nomierina, kontrolē sebuma veidošanos.
  • Hialuronskābe. Mitrina un novērš mitruma zudumu.
  • Niacinamīds. Stimulē dabisko kolagēna ražošanu, samazina vecuma plankumus un aknes zīmju izsitumus.

Bet tagad pastāstīsim sīkāk par katru produktu!

1 Solis. Attīrošas ziepes Some By Mi Miracle Cleansing Bar

Some By Mi Miracle Cleansing Bar

Nebaidieties no vārda "ziepes" pieminēšanas. Šīs ir neparastas ziepes! Tas nesatur SLS, virsmaktīvās vielas, parabēnus, vispār visas tās ķīmiskās vielas, kas ilgtermiņā labuma vietā drīzāk nodara kaitējumu, pamazām iznīcinot dabisko ādas barjeru.

Attīrošas ziepessastāv no eļļām, augu ekstraktiem un visas iepriekš minētās sastāvdaļas. Pēc mazgāšanas tas neatstāj nepatīkamu sausuma sajūtu, tieši otrādi, mitrina ādu un piešķir tai neticami gludumu. Un, regulāri lietojot, tas samazina iekaisumu un izsitumus. Turklāt ziepju patēriņš ir ārkārtīgi ekonomisks – viens šāds gabals pietiks ilgam laikam, tā kā ziepes lieliski putojās.

2. Solis. Attīrošs toneris Some By Mi Miracle Toner 30 Day

Some By Mi Miracle Toner 30 Day

Saskaņā ar Korejas aprūpes sistēmas kanoniem pēc mazgāšanas ir nepieciešams uzklāt toneri. Pateicoties trīs veidu skābēm (AHA, BHA, PHA), attīrošais tonerismaigi noloba atmirušās ādas šūnas, izšķīdina poru dziļumos esošos netīrumus un tauku aizbāžņus un uzsāk epidermas atjaunošanas procesu.

Hamamelis ekstrakti, lotosa, lēcu sēklas, bezdelīgu ligzda un tējas koks izlīdzina ādas toni, stiprina asinsvadus, cīnās ar izsitumiem, piešķir gludumu un piemīt antioksidanta iedarbība. Niacinamīds izgaismo vecuma plankumus un pēcpūtītes.

3. Solis. Serums Some By Mi 30 Days Miracle Serum

Some By Mi 30 Days Miracle Serum

Tāpat kā iepriekšējie līdzekļi, serums vienlaikus iedarbojas uz vairākām problēmām. Atjauno ādu, dziedē brūces un cīnās ar pūtītēm, mazina apsārtumu un iekaisumu, mitrina, noņem lobīšanos, attīra un savelk poras, izlīdzina ādas reljefu un balina to.

Serums divfāzu (apmēram ceturtā daļa produkta ir eļļa). Tāpēc pirms lietošanas pudele ir labi jāsakrata, lai abas fāzes sajauktos.

4. Solis. Atjaunojošs krēms Some By Mi 30 Days Miracle Cream

Some By Mi 30 Days Miracle Cream

Atjaunojošs krēms - ir viens no retajiem produktiem problemātiskai ādai, kas patiešām iedarbojas! 70% sastāv no Gotu Kola un palīdz tikt galā pat ar hormonālām pūtītēm.

Trīsdesmit dienu laikā, lietojot šo krēmu, jūsu āda pilnībā mainīsies. Un mēs esam pārliecināti, ka jūs būsiet ļoti apmierināti ar rezultātu. Izsitumi pakāpeniski samazināsies, un, ja ir pūtītes, tie ātrāk sadzīs, neatstājot pēdas. Poras kļūs mazāk redzamas, āda būs mazāk taukaina visas dienas garumā un izskatīsies veselīgāka, tīrāka un svaigāka.

Izmēģiniet līdzekļu komplektu un pārliecinieties, cik tas ir efektīvs! Izmantojot līdzekļu komplektu, lietojot katru dienu ,trīsdesmit dienu laikā, jūs atgriezīsiet ādai tīrību un veselīgu mirdzumu.

Esat valdzinošas!

 

Add A Coupon

Mida te otsite?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib